Solfesa_Logo_3
Personalitzem el teu escenari

Tarimes i escenaris per al teu esdeveniment

Organització integral per a tota mena d’esdeveniments particulars.

ESCENARIS BÀSICS

Escenaris altament resistents, 350 kg m². Estructura d’alumini amb fusta contraxapada de resines fenòliques i antilliscant .

Potes regulables en altura. Completa-ho amb una estructura posterior personalitzada amb la imatge de l’esdeveniment, ajustat a les teves necessitats i amb la possibilitat d’integrar pantalla.

ESCENARIS A DIFERENTS NIVELLS

Escenari amb tarima a diferents nivells, aire creatiu per a destacar la teva actuació. Diferents formes per als teus escenaris, depenent del tipus d’actuació que desitgis.

ESCENARIS ADAPTABLES

Adaptem el teu escenari a qualsevol superfície, gràcies a les nostres tarimes amb potes adaptables muntem sobre terrenys irregulars. El teu escenari de la grandària que desitgis i adaptat al teu espai.

ESCENARIS ENMOQUETATS

Si desitges un escenari elegant, aquesta és la teva millor opció. Enmoquetar tu escenario transmite profesionalidad y seguridad. Aconsegueix aquest aire de distinció i qualitat que desitges.

ESCENARIS COBERTS

Queda’t tranquil de si el dia del teu esdeveniment plourà o no. Tu actuació i tot el material estarà sempre protegit. Cobrim el teu escenari independentment de la grandària que desitgis.

ESCENARIS GRADERIES

Muntem tarimes per a graderies, a diferents nivells. Diferents tipus de muntatges i estils de cadires, perquè els teus convidats gaudeixin de l’esdeveniment còmodament asseguts.

ESCENARIS AQUÀTICS

Ideal si desitges muntar el teu escenari dins de la teva piscina. Ens adaptem a la profunditat de la teva piscina gràcies a les nostres potes regulables.

Scroll to Top
Skip to content