Solfesa_Logo_3
Audiovisuals

Les claus de l'èxit de qualsevol esdeveniment.

Sabem que la il·luminació, el so i la imatge, juguen un paper fonamental en la creació d’un ambient específic per al teu esdeveniment. Deixa’ns barrejar al nostre equip creatiu amb l’última tecnologia.
 

Producció tècnica

Som els primers a arribar i els últims a anar-nos.

Ens fem càrrec del projecte donis del principi fins al final. Coordinació, gestió de pressupostos, disseny i implantació, gestió d’equips, coordinació de muntatges i desmuntatges, etc.

Il·luminació

La il·luminació és creativitat. Donar llum a l’espai és clau per a fer una un ambient acollidor i agradable. A més, et permetrà realçar cada detall del teu esdeveniment. La il·luminació pot transformar per complet un espai i tenim els mitjans per a fer-ho.

So

És fonamental per a la qualitat i l’èxit de qualsevol presentació, concert o espectacle. Un so de qualitat es tradueix en una favorable connexió amb els assistents, la qual cosa millora el engagement i la participació. Per a aconseguir-ho, treballem amb les millors marques i gammes, i amb un equip humà solvent i preparat.

Vídeo

Sabem que una imatge val més que mil paraules. Si bé la tecnologia canvia constantment, ens encarreguem d’estar a l’última per a poder oferir les millors solucions. Oferim serveis de streaming, pantalles LED, enregistrament i edició, així com projeccions i mappings.

Scroll to Top
Skip to content